Die Ernährung als Gegenstand historischer Analyse
Author: | |
---|---|
Division/Institute: | FB 08: Geschichte, Philosophie |
Document types: | Part of book |
Media types: | Text |
Publication date: | 1987 |
Date of publication on miami: | 16.09.2012 |
Modification date: | 21.01.2016 |
Edition statement: | [Electronic ed.] |
Source: | Kellenbenz, Hermann (Hrsg.): Historia socialis et oeconomica. Stuttgart : Steiner-Verlag-Wiesbaden-GmbH, 1987, S. 180-202 |
DDC Subject: | 300: Sozialwissenschaften, Soziologie, Anthropologie |
License: | InC 1.0 |
Language: | German |
Format: | PDF document |
ISBN: | 3-515-04959-2 |
URN: | urn:nbn:de:hbz:6-59339624898 |
Permalink: | https://nbn-resolving.de/urn:nbn:de:hbz:6-59339624898 |
Digital documents: | 1987_teute_ernae.pdf |